Főoldal / Furgon Bérlés / Külföldre teherautó bérlés

Teherautó Bérlés Külföldre

Cégünknél lehetőség van arra, hogy teherautót béreljen külföldre.
Minden bérlés esetében fontos, hogy megossza velünk az úticélját és időtartalmát, nem tudunk sajnos minden országba biztosítani autót.

Renault Master 2.3 /3személyes/

Külföldi bérlés esetén érdeklődjön
Telefonon +36 20 560 79 35

Raktér méretek: Hosszúsága 360cm x 180 cm magas

Extrák: Tempomat, Tolató radar, Tolató kamera, Visszagurulásgátló, ECO mód

  • 2018

  • 120Km/h

  • Napi 250km

  • 10-12 liter

Renault Master 2.3 /3személyes/

Külföldi bérlés esetén érdeklődjön
Telefonon +36 20 560 79 35

Raktér méretek: Hosszúsága 360cm x 180 cm magas

  • 2010

  • 120Km/h

  • Napi 250km

  • 10-12 liter

Külföldi teherautó bérlésere számos szolgáltatást biztosítunk, de vannak feltételek is biztonságos hazatérés miatt:

Szolgáltatások: Minden külföldre bérelt teherautó esetén az adott időszaknak megfelelő abroncsot biztosítunk a furgonhoz. Téli időszak esetén hóláncot. Bérlés esetén tartalmazza a Magyarországi és Ausztriai pályamatricákat.


Biztosítások és segítségnyújtás: A teherautó bérleti díj tartalmazza biztosításokat és külföldön az Europ-assistance szolgáltatást.

Kaució: A bérlés során szükséges kaució megfizetése ami 100.000Ft, természetesen amennyiben nem történik semmilyen károkozás a bérlés végén azonnal visszajár.

Költségmegtakarítás: Teherautó bérlése általában olcsóbb lehet, mint saját járművet vásárolni és fenntartani, különösen, ha csak időszakosan van szükséged rá.

Járműválaszték: Bérlésnél számos teherautó típus közül választhatsz, így kiválaszthatod a szállítandó áru vagy a költözés méretéhez leginkább illeszkedő járművet.

Rugalmasabb mobilitás: Ha külföldre utazol, és szükséged van egy teherautóra az áru szállításához vagy a költözéshez, a bérlés lehetőséget ad arra, hogy a saját igényeidhez és időtervedhez igazítsd a járművet.

Nemzetközi utazásokhoz alkalmazkodás: Ha külföldre utazol és ott szeretnél teherautót használni, a bérlés megkönnyítheti az adminisztrációt és az idegenforgalmi szabályok betartását.

Fenntartási problémák elkerülése: A bérlés során nem kell foglalkoznod a jármű fenntartásával, mivel ez a bérlési díj része. A vállalat felelős a jármű karbantartásáért és javításáért.